Je gebit corrigeren met een onzichtbare beugel die je uit kunt doen om te eten of je tanden te poetsen. Met een metalen beugel die vast in je mond zit, lukt dat niet. Met een onzichtbare kunststof beugel wel. Afhankelijk van de stand van jouw gebit en het gewenste resultaat zie je met het Invisalign-systeem al na 6 maanden resultaat. 

Hoe werkt het Invisalign-systeem?

Een traject met onzichtbare Invisalign beugels is ziet er als volgt uit: 

STAP 1:

Bij de intake bespreken we je wensen. Je specialist onderzoekt je gebit en geeft je een realistisch beeld van de mogelijkheden. We letten speciaal op de stand van je tanden en kiezen en informeren je over hoe lang je de beugels zou moeten dragen en de bijbehorende kosten. Voordat we zover zijn, maken we een 3D-mondscan. Zo kun je precies zien hoe het resultaat zal zijn. Wil je liever net wat anders? Dan passen we de wensen direct aan voordat we beginnen.

STAP 2:

Samen met de specialisten van Invisalign stellen we een realistisch plan van aanpak op. Je ontvangt dit plan met een gedetailleerd kostenoverzicht. Zodra je akkoord bent, bestellen we de eerste aligners en maken een afspraak om die te plaatsen.

STAP 3:

Gedurende een aantal maanden kom je regelmatig terug voor de nieuwe aligners die je telkens een stap dichter bij het eindresultaat brengen. We bespreken de voortgang en er is tijd om je vragen te beantwoorden.

STAP 4:

Zodra je klaar bent met de aligners en je glimlach precies zo is geworden als je wenste, houden de retainers (ook onzichtbaar) je gebit mooi op zijn plaats. 

Orthodontie nieuwe stijl

Met de tools die wij gebruiken, hoef je niet te wachten om het resultaat te zien. Je weet vooraf precies hoe je gebit eruit gaat zien, hoe lang het gaat duren en hoeveel het kost. Deze orthodontie-methode is een nieuwe stijl die veel gemakken biedt. Je weet van tevoren precies waar je aan begint, je kunt alles blijven eten en drinken, hebt geen moeite met tanden poetsen en je uiterlijk blijft onveranderd door de doorzichtige beugels.

Bij Parla werken we exclusief met het merk Invisalign, omdat we zelf hebben ervaren dat de kwaliteit van dit merk verder gaat dan de hoogwaardige materialen waarmee de beugels gemaakt worden. De organisatie biedt uitstekende ondersteuning in leveringstijden, ontwikkeling en advies. Bovendien past het uitstekend bij onze filosofie om met zo min mogelijk hulpmiddelen het beste resultaat te bereiken.

Wil je weten wat een onzichtbare beugel voor jou kan doen?

Kom langs voor een intakegesprek en laat ons al je vragen beantwoorden. Neem contact met ons op voor een afspraak. Bel 010 - 303 4444 of mail naar smile@parla.nl.